Serveis

Jumpack Music és una marca recentment creada per uns joves emprenedors i especialitzats en el món de la música i els espectacles de llum i so. Volem oferir un nou concepte de festes pel jovent, molt animades i amb muntatges temàtics que facin que les festes siguin gratament recordables per tot el nostre públic.

A més dels nostres espectacles, oferim serveis tècnics professionals de sonorització i il·luminació d’espectacles de tota mena, des de concerts en directe a events culturals de tot tipus.

Actuem també com a promotors de festes, portant-vos artistes i grups de diferents estils d’acord a les vostres preferencies. Podem combinar diferents epectacles en una mateixa festa si així ho desitgeu.

Disposem d’equips de so i llum en règim de lloguer per tothom que vulgui montar-se la seva pròpia festa, i us assesorarem en la tria d’equips perque aquesta sigui un èxit.

Promotors

Jumpack compta amb un equip de professionals dedicats completament al sector, portant al darrere 5 anys d’experiència organitzant esdeveniments i espectacles de tot tipus.

És per això, que oferim la organització d’esdeveniments des de zero, des de la discomòbil, servei de barra, control de seguretat, assegurances, permissibilitat legal, promoció i publicitat, impressió de cartells i flyers, etc.

A més, si ho desitgeu, Jumpack us facilita la contractació d’artistes nacionals o internacionals per el vostre esdeveniment. Ja siguin DJ’s, grups en viu, equips d’animació, performances, balladors professionals, etc.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Us assessorarem en tot el que necessiteu sense cap compromís.

A l’apartat de contacte de la nostra pàgina web hi trobareu un formulari de contacte per enviar-nos un correu electrònic.

Fes clic aquí per més informació dels nostres serveis, consultes de tarifes i pressupostos.