Lloguers de material

Disposem de gran quantitat de material, tant en equips de so, llum o de microfonia en règim de lloguer tant per a persones com a entitats, per a tot tipus d’esdeveniments. Demaneu-nos informació sobre els equips que necessitarieu i us farem una oferta detallada de les opcions disponibles que tenim.

Estem en constant renovació i inversió en nous models d’equips, per oferir als nostres clients la tecnologia més avançada del mercat. 

Disposem de tot un seguit d’equips de so d’alta qualitat, actius i passius, des de conjunts de 1.200 W fins a equips per a grans esdeveniments amb potencies superiors als 50.000 W. Marques com: Meyer Sound, d&b, HK Audio, JBL, Triple Onda, Mackie, etc. Demaneu-nos informació i segons el tipus d’espai o esdeveniment, estudiarem quin sistema  s’adapta a les vostres necessitats.

Disposem d’una amplia varietat de equips d’il·luminació, des de caps mòbils Wash, Spot, Beam i actualment els hibrids (Spot, Wash i Beam en un mateix cap mòbil), Pars amb Leds multicolor, Làser multicolor d’alta potència, strobos, cegadores, retalls, ACL, efectes LED, etc. Tot això acompanyat de màquines de fum, de boira, de fum vertical i amb efectes de colors, etc. Contacteu amb nosaltres i us aconsellarem en tot el que necessiteu.

Posem a la seva disposició un àmpli ventall de microfonia, cablejats, inalàmbrics, diademes, etc. Per a sonoritzar complerts grups en viu i qualsevol tipus de esdeveniment o celebració.

A més a més, comptem amb mescladores digitals i analògiques d’alta gamma, per a la correcta sonorització del seu esdeveniment. Amb marques com Yamaha, Soundcraft, Midas, etc.

Sigues l’ànima de la festa amb els kits per DJ’s que us oferim. Disposem de gran varietat de taules de mescles i reproductors DJ Pioneer d’alta qualitat.

Contacta’ns i t’informarem.